Habitat Resort din Broome

225 Port Drive, 225

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Habitat Resort.

Detalii cazare

Habitat Resort este perfect amplasat și pentru afaceri, cum și pentru odihnă dacă vizitați orașul Broome. Hotelul vă oferă o gamă largă de facilități pentru a vă asigura că veți avea o ședere plăcută. Folosiți cu curaj facilitățile hotelului, cum ar fi WiFi gratuit în toate camerele, depozitare bagaje, Wi-Fi în zone publice, parcare auto, cameră de familie. Unele dintre camerele de oaspeți bine echipate au ca dotări televizor ecran plat, acces internet (wireless), acces internet wireless (gratuit), camere nefumători, aer condiţionat. Pentru a spori gradul de satisfacție a oaspeților, hotelul oferă facilități de recreere cum ar fi teren de golf (maxim la 3 km), piscină exterioară, loc de joacă pentru copii, piscină (copii), grădină. Indiferent de motivele vizitei dvs. în Broome, Habitat Resort vă va face să vă simțiți acasă.

Nume cazare de la furnizor: Habitat Resort 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Broome?

1. International (Broome, Australia)

4 km

Care sunt conditiile de intrare in Australia?

Profita acum de ofertele Last Minute si rezerva-ti vacanta!