Gulliver Delta Resort din Murighiol

Murighiol, Tulcea, Dobrogea, Romania

Lista preturi

Pentru a vizualiza lista de preturi completeaza formularul de mai jos.

Detalii cazare

Localizare: Hotelul Genius Delta Resort 3* se bucura de una dintre cele mai spectaculoase locatii din Delta Dunarii, fiind situat la intersectia bratului Sf. Gheorghe cu canalul Uzlina, in localitatea Uzlina, comuna Murighiol.
Transferul catre hotel se face din Murighiol, numai pe apa, cu barca rapida si dureaza aproximativ 15 minute. enius Delta Resort pune la dispozitia turistilor trei pontoane generoase, perfecte pentru partide de pescuit de neuitat. Dotari si facilitati: Camere Genius Delta Resort 3* este compus dintr-un corp de cladire principal si 4 vile: Corpul principal este compus din: 10 camere duble twin 4 camere duble matrimoniale 2 apartamente – fiecare apartament este compus din 1 dormitor + zona de living cu canapea extensibila. Pentru apartamente tarifele se pot confirma la cerere.     Vilele: Fiecare vila are 4 apartamente: Apartamentele sunt compuse din 1 dormitor + 1 zona de living cu canapea extensibila Hotelul  mai dispune de o piscina exterioara (18mx10m), cu zona de sezlonguri, umbrelute si terasa/bar unde se poate servi o gama diversificata de bauturi alcoolice si racoritoare. Restaurantul are o capacitatea de 100 de locuri in interior si inca 70 de locuri pe terasa. Meniul restaurantului este cu specific pescaresc, in acelasi timp oferind variante si pentru cei care prefera preparatele din carne de pui, porc, miel sau vegetariene. Internetul Wi-Fi este gratuit si poate fi accesat de oriunde din hotel.
Tarifele sunt  exprimate in Lei/camera/noapte  si include mic dejun Tarifele include acces la piscine exterioara ( sezlong si prosop gratuit, in limita locurilor disponibile),internet Wi-Fi si nu include transferul cu barca Murighiol – Hotel –Murighiol. Tarifele nu sunt valabile in perioada Sarbatorilor ( Paste, Craciun, Revelion).   Facilitati copii: Copil : 0 – 7 ani, gratuit in camera dubla ( fara pat suplimentar)

Nume cazare de la furnizor: Gulliver Delta Resort (Uzlina) 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.