Grecotel Kos Imperial Thalasso din Psalidi

TripAdvisor, nota 4.5

Psalidi, Kos

Destinatie si vreme

Detalii cazare

Detalii cazare

Coasta de est a insulei, Psalidi, 4 km de orasul Kos si 38 km de aeroport. Format dintr-o cladire principala si un complex de bungalouri situate în grădină.

Total 384 camere : 177 camere in cladirea principala si 207 in bungalouri.

Doubles GV/SSV/SV (~31 mp), Bungalows PV/SSV (~33 mp), Family Bungalows GV/PV/SSV (~52 mp), Family Bungalows Petit (~36 mp), Family Rooms Petit (~36 mp), Family Rooms GV (~50 mp), Maisonette Bungalows SSV (60-65 mp).
Famous Class - Junior Suites Bungalow Famous Class PV (~36 mp), Bungalows First Row Famous Class/SV (~33 mp), Bungalows First Row Famous Class/PP/SV (~33 mp), Bungalows Deluxe Famous Class/SSV (~56 mp), Bungalows Deluxe Famous Class/PP/SV (~56 mp), Bungalows Deluxe Famous Class/Kitсhenette, Family Bungalows Famous Class/SV (~52 mp), Family Bungalows Famous Class/PP/SV (~52 mp), Penthouse Junior Suites Famous Class/SV (~50 mp), Suites Penthouse Senior Famous Class/SV (~70 mp), Villa Dream Junior Famous Class (~57 mp), Villa Dream Senior Famous Class (~68 mp), Villa Dream Senior Famous Class/PP (~68 mp), Villa Dream/Junior Famous Class (~125 mp), Royal Pavilion Famous Class/PP (~250 mp)

Facilitati camere: aer condiționat / încălzire, frigider / mini-bar, TV satelit, telefon direct, acces gratuit la internet Wi-Fi, ceas deșteptător, seif, baie din marmură, uscător de păr, balcon / terasă.

Double GV/SSV/SV (~31 mp) Clădirea principală, 2 paturi de o persoană și un pat suplimentar de o persoană. Există camere conectate.
Bungalows PV/SSV (~33 mp) Bungalow înconjurat de grădini înflorite, un pat dublu și un pat de o persoană.

Family Bungalows GV/PV/SSV (~52 mp) Bungalow înconjurat de grădini înflorite. 2 dormitoare separate, un pat dublu și 2 paturi de o persoană, în baie există 2 chiuvete și o cadă.

Family Bungalows Petit (~36 mp) În grădină, în stil rustic, 2 zone de dormit separate printr-o ușă glisantă, pat dublu și 2 paturi de o persoană, baie.

Family Room GV (~ 50 mp) Clădirea principală, 2 dormitoare, un pat dublu și 2 paturi de o persoană (sau 2 canapele), baia are 2 chiuvete și o cadă.

Family Rooms Petit (~36 mp) Clădire principală, 2 camere separate printr-o ușă glisantă, pat dublu sau 2 paturi de o persoană (sau 2 canapele), baie.

Maisonette Bungalows SSV (~60-65 mp) Camere spațioase pe 2 nivele, cu mobilier din bambus. Ferestre din sticlă de la podea până la tavan. 2 dormitoare separate. Pat dublu, un pat și jumătate și pat de o persoană, 2 băi.

Famous Class
Junior Suites Bungalow Famous Class PV (~36 mp) Zona de grădină, parter. Zona de dormit cu un pat dublu este separată de zona de zi printr-o ușă glisantă, zona de zi cu o canapea, o cadă.
Bungalow First Row Famous Class/SV (~33 mp) Pe linia plajei, cu vedere la mare, pat dublu, cadă.
Bungalow First Row Famous Class/PP/SV (~33 mp) Pe linia plajei, cu vedere la mare, pat dublu, cadă, piscină privată (30 mp).
Bungalow Deluxe Famous Class/SSV (~56 mp) Întruparea gustului și harului impecabil. 2 dormitoare separate, living, pat dublu și 2 paturi de o persoană, în baie - 2 chiuvete, cadă.
Bungalows Deluxe Famous Class/PP/SV (~56 mp) Întruparea gustului și harului impecabil. 2 dormitoare separate, living, pat dublu și 2 paturi de o persoană, în baie - 2 chiuvete, cadă; acces direct la o piscină privată (32 mp).
Bungalow Deluxe Famous Class/Kitсhenette (~56 mp) Întruparea gustului și harului impecabil. 2 dormitoare separate, living, bucătărie echipată, pat dublu și 2 paturi de o persoană, în baie - 2 chiuvete, cadă.
Family Bungalow Famous Class/SV (~52 mp) 2 dormitoare separate, pat dublu, 2 paturi de o persoană, baie (2 chiuvete + cadă).
Family Bungalow Famous Class/PP/SV (~52 mp) Situat la parter, piscină privată (30 mp), 2 dormitoare separate, pat dublu, 2 paturi de o persoană, baie (2 chiuvete + cadă).
Penthouse Junior Suite Famous Class/SV (~50 mp) Apartament spațios în clădirea principală, etaj superior, vedere directă la mare, dormitor separat, pat dublu, living, pat dublu, baia are o cadă pe colț mare, 2 chiuvete, panouri din sticlă de la podea până la tavan.
Suite Penthouse Senior Famous Class/SV (~70 mp) Apartamente spațioase, cu vederi magnifice, vedere la complexul hotelier elegant,la  piscine, grădini exotice și Marea Egee. Penthouse, clădirea principală, vedere directă la mare. Dormitor separat, pat dublu, living, cadă pe colț mare și 2 chiuvete în baie, panouri din sticlă de la podea până la tavan.
Villa Dream Junior Famous Class (~57 mp) Vila este situată pe prima linie în grădina hotelului, cu acces direct la piscină și plajă. Dormitor separat, pat dublu, salon, baie (cadă și 2 chiuvete), panouri din sticlă de la podea la tavan.
Villa Dream Senior Famous Class (~68 mp) Vile de lux situate în grădină cu vedere la mare pe prima linie a plajei. 2 dormitoare separate, un salon, un pat dubluși 2 paturi de o persoană, o cadă și 2 chiuvete, un WC suplimentar.
Villa Dream Senior Famous Class/PP (~68 mp) Vile de lux situate în grădină cu vedere la mare pe prima linie a plajei. 2 dormitoare separate, un salon, un pat dublu și 2 paturi de o persoană, o cadă și 2 chiuvete, un WC suplimentar, o piscină privată (32 mp).
Villa Dream/Junior/Senior Famous Class (~125 mp) 2 vile combinate în grădină (Dream Villa Senior & Junior), pe linia plajei, 3 dormitoare separate, zonă de salon, 2 paturi duble cu baldachin, 2 paturi de o persoană, 2 băi cu cadă, panouri din sticlă de la podea până la tavan.
Royal Pavilion Famous Class/PP (~250 mp) Teritoriu alăturat (550 mp). Cea mai cunoscută vilă din insula Kos. O reședință luxoasă cu două etaje situată pe linia plajei, un exemplu de rafinament și confort. 4 dormitoare, incluzând cameră pentru personal / baby sitter, sufragerie, living spațios, bucătărie echipată; 4 paturi duble și 2 paturi de o persoană, 3 băi (2 chiuvete, cadeă, WC); piscina privata (40 mp), vedere panoramica la mare, gradina mare cu living de vara cu acces la plaja.

 

 

Copyryght mouzenidis.com

RESTAURANTE & BARURI

Mic dejun
Restaurantul principal The Lagoon
Bufet american cu opțional Fitness și produse tradiționale • Mic dejun continental târziu.
Prânz
Restaurantul principal The Lagoon
Bufet gastronomic cu o selecție suplimentară de produse de fitness naturale și un colț cu preparate tradiționale grecești. La cerere, mâncare pentru bebeluși și alimente speciale pentru dietă (fără lactoză, fără gluten etc.).
Pirates of the Aegean A la carte lângă mare
Bucătărie tradițională greacă (în sezonul înalt, în funcție de condițiile meteorologice).
Cină
Restaurantul principal The Lagoon
Cina cu o selecție largă de aperitive reci, calde, salate, brânzeturi și deserturi din bufet. La cerere, mâncare pentru bebeluși și alimente speciale pentru dietă (fără lactoză, fără gluten etc.).
Restaurantul The Pavilions A la carte
Bucătărie modernă cu note grecești.
Budoo Thai, Restaurant a la carte
Adevăratul gust al exoticului! Restaurantul Budoo reflectă esența pasiunii culinare a Thailandei. (în sezonul înalt, în funcție de condițiile meteorologice).

 

Snacks-uri
Corals, Poolside Bar gustări delicioase, clătite, salate și înghețată lângă piscină.
Tritons Beach Bar Snacks-uri pe plajă.

 

Baruri
Corals, Poolside Bar Cafea aromatică, băuturi răcoritoare și cocktailuri.
Tritons Beach Bar, gustări și băuturi răcoritoare pe plajă.
Colonial, Lounge Bar Cocktailuri creative, vedere panoramică la mare.

Room Service la hotel 07: 30 - 02:00 contra cost
ATENȚIE: Oaspeții de la HB pot schimba meniul pensiunii la restaurantele a la carte (contra cost, ținând cont de deducerea costului meniului pensiunii). Rezervarea este necesară la toate restaurantele a la carte.
Premium Plus
Relaxare fără griji, inclusiv micul dejun, prânzul, cina și un număr nelimitat de băuturi și gustări pe tot parcursul zilei în barurile și restaurantele hotelului.
Ce este inclus:
Pensiune completă - self-service tip bufet în restaurantul central, băuturi servite de chelneri • spectacole culinare, seri tematice săptămânale • Prânzul și cina includ băuturi: apă, băuturi răcoritoare, bere și anumite vinuri. • Reduceri speciale pentru evenimente • Gustări ușoare la miezul nopții (self-service) • Prânz sau cină a la carte, un anumit meniu și băuturi (disponibile gratuit o dată pe sejur, pre-rezervare la recepție, restaurantul este deschis în funcție de condițiile meteorologice). • Tenis, iluminat de seară și echipamente • Aerobic, aerobic pasiv, aerobic acvatic • Echipamente de snorkeling.


NOTĂ: Serviciul Premium Plus este valabil pe site până la ora 17:00 în ziua plecării din hotel.

! Hotelul își rezervă dreptul de a face unele modificări ale programului fără notificare prealabilă.Nume cazare de la furnizor: Grecotel Kos Imperial Thalasso 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Lista preturi


Pentru a vizualiza lista de preturi completeaza formularul de mai sus.

Cum este vremea in Insula Kos (Grecia) si care sunt temperaturile medii?

Perioada optima calatoriilor se intinde din luna aprilie pana in luna noiembrie, temperaturi ce trec de 20-25 grade, cele mai ridicate fiind maxime inregistrate in lunile iulie august de pana la 30 grade.

Mai jos gasiti temperaturile medii lunare.

ian

feb

mar

apr

mai

iun

iul

aug

sep

oct

nov

dec

temperatura maxima Temperatura zi

(ian)

14°

(feb)

15°

(mar)

16°

(apr)

20°

(mai)

24°

(iun)

28°

(iul)

31°

(aug)

31°

(sep)

27°

(oct)

23°

(nov)

19°

(dec)

16°

temperatura minima Temperatura noapte

(ian)

(feb)

(mar)

(apr)

13°

(mai)

16°

(iun)

20°

(iul)

22°

(aug)

22°

(sep)

20°

(oct)

16°

(nov)

13°

(dec)

10°

temperatura apa Temperatura apei

(ian)

17°

(feb)

16°

(mar)

16°

(apr)

17°

(mai)

19°

(iun)

21°

(iul)

23°

(aug)

25°

(sep)

24°

(oct)

22°

(nov)

20°

(dec)

18°

ore de soare Ore de soare / zi

(ian)

4

(feb)

5

(mar)

6

(apr)

8

(mai)

10

(iun)

12

(iul)

12

(aug)

11

(sep)

10

(oct)

8

(nov)

6

(dec)

4

zile cu ploaie Zile cu ploaie / luna

(ian)

14

(feb)

11

(mar)

10

(apr)

6

(mai)

5

(iun)

1

(iul)

0

(aug)

0

(sep)

1

(oct)

6

(nov)

9

(dec)

14

umiditate Umiditate relativa

(ian)

73%

(feb)

70%

(mar)

68%

(apr)

66%

(mai)

65%

(iun)

61%

(iul)

59%

(aug)

61%

(sep)

64%

(oct)

68%

(nov)

72%

(dec)

73%

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Psalidi?

1. Ippokratis (Kos oras, Grecia)

24 km

2. Kalymnos (Kalymnos Island, Grecia)

37 km

3. Imsik Airport (Bodrum, Turcia)

40 km

4. Milas (Bodrum, Turcia)

49 km

5. Leros (Leros, Grecia)

58 km

6. Diagoras Airport (orasul Rodos, Grecia)

84 km

7. Astypalea Island (Astypalea Island, Grecia)

92 km

8. Aristarchos Of Samos (Samos, Grecia)

97 km

Care sunt conditiile de intrare in Grecia?

Fii la curent cu informarile cu privire la situatia COVID-19 in turism!