Grand Sofianu din Ramnicu Valcea

Str. Stirbei Voda, Intrare Parc Zavoi, R. Valcea, jud. Valcea

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Grand Sofianu.

Detalii cazare

In interiorul hotelului se află un centru wellness ce cuprinde: piscină interioară incălzită, dotată cu instalatie de inot contracurent, saună uscată, saună umedă, centru de masaj si hidromasaj, sală de fitness dotată cu echipamente cardio profesionale.
In exterior, in interiorul parcului vă asteaptă piste de alergat, 2 zone de fitness in aer liber, iar pentru copii sunt 6 locuri de joacă si un skatepark. In imediata vecinătate a parcului se află un teren de fotbal si 4 terenuri de tenis de camp ce pot fi inchiriate cu ora.
La parterul hotelului se află ART Bar-ul si restaurantul Four Seasons unde barmanii si maestri nostri bucătari vă oferă un meniu contemporan rafinat si un mic dejun in stil bufet. La cerere se pot prepara mancăruri vegetariene şi dietetice. Terasa restaurantului, inconjurată de parcul Zăvoi, este locul unde se pot savura bauturi alcoolice si răcoritoare, cafea, ceai, precum si preparate culinare romanesti si internationale.
Hotelul se află in mijlocul renumitelor statiuni balneoclimaterice Călimănesti, Băile Olănesti si Govora si la 7 km de Salina Ocnele Mari. Pe o rază de 45 km de hotel se află si renumitele mănăstiri si schituri cum ar fi: Mănăstirea Cozia (23 km), Mănăstirea Frăsinei (24 km), Mănăstirea dintr-un Lemn (27 km), Mănăstirea Surpatele (31 km), Mănăstirea Bistrita (45 km), Mănăstirea Arnota (50 km), Mănăstirea Hurezi (45 km), precum si renumitele podgorii din Drăgăsani.Nume cazare de la furnizor: Grand Sofianu 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.