Grand Mercure Shanghai Century Park din Shanghai

Ying Chun Road, Lianyang District, 1199

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Grand Mercure Shanghai Century Park.

Detalii cazare

Reşedinţa dispune de un total de 317 dormitoare. Grand Mercure Shanghai Century Park s-a bucurat de renovare în anul 2018. Cei care stau la acest hotel pot rămâne la curent cu noutăţile graţie accesului Wi-Fi. Cei care stau în această clădire sunt întâmpinaţi în foaierul cu servicii de recepţie 24h din 24h. Această unitate de cazare nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullCălătorii care sosesc cu maşina vor aprecia parcarea disponibilă la Grand Mercure Shanghai Century Park. Acest hotel este prietenos cu mediul. Călătorii vor aprecia serviciul de transfer la aeroport. Proprietatea dispune de facilităţi de afaceri funcţionale, ideale pentru călătorii de afaceri. Cei care caută pace şi linişte vor găsi opţiunea perfectă de cazare în această proprietate care oferă variate posibilităţi de întreţinere şi relaxare. Toți oaspeții care stau la această proprietate se pot bucura de o masă delicioasă la restaurantul din incintă. Oaspeţii vor putea să guste o gamă variată de specialităţi culinare atrăgătoare, care vin în întâmpinarea nevoilor fiecărui tip de călător. Grand Mercure Shanghai Century Park poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Grand Mercure Shanghai Century Park 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Shanghai?

1. Hongqiao Intl (Shanghai, China)

20 km

2. Pudong Intl (Shanghai, China)

24 km

Care sunt conditiile de intrare in China?