Grand Hyatt Hangzhou din Hangzhou

Hubin Road, Shangcheng District, 28

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Grand Hyatt Hangzhou.

Detalii cazare

Acest hotel sofisticat, perfect ca destinație de familie, este situat în Shangcheng. Poziționată la 1. 8 kilometru(i) de centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Grand Hyatt Hangzhou dispune de un total de 388 unităţi de cazare. Acest hotel a fost renovat complet în anul 2018. Wi-Fi este disponibil în întreg hotelul. Grand Hyatt Hangzhou oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. Paturile suplimentare nu sunt disponibile în această reşedinţă. Spaţiile comune ale incintei sunt recomandate persoanelor cu dizabilităţi. Vizitatorii pot profita de parcare. Acestei unităţi de cazare i-a fost acordată certificarea . Dacă simt nevoia să fie răsfăţaţi, oaspeţii pot profita de facilităţile de întreţinere care le sunt puse la dispoziţie. Salonul de luat masa îi invită pe vizitatori să savureze feluri de mâncare delicioase într-o ambianţă elegantă. Oaspeţii se pot bucura de opţiunile de divertisment ale proprietăţii. Călătorii de afaceri vor aprecia facilităţile şi serviciile de afaceri şi de întâlnire care le sunt puse la dispoziţie pentru un plus de confort. Iubitorii de gastronomie vor aprecia opţiunile culinare pline de rafinament, menite să satisfacă gusturile tuturor vizitatorilor. Proprietatea poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Grand Hyatt Hangzhou 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Hangzhou?

1. Hangzhou (Hangzhou, China)

25 km

Care sunt conditiile de intrare in China?