Grand Hotel Roi Rene Aix-En-Provence Centre din Aix En Provence

BOULEVARD DU ROI RENE, 24

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Grand Hotel Roi Rene Aix-En-Provence Centre.

Detalii cazare

Acest hotel fermecător este situat în Aix-en-Provence. Proprietatea se află la 40 metri de cea mai apropiată plajă. Cele 134 unități de cazare primitoare oferă un spaţiu perfect pentru relaxarea de la sfârşitul zilei. Proprietatea a fost construită în anul 1990. Proprietatea oferă conexiune Wi-Fi la internet în incintă. Grand Hotel Roi Rene Aix-en-Provence Centre oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. Această unitate de cazare nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullExistă o parcare la Grand Hotel Roi Rene Aix-en-Provence Centre. Această proprietate promovează o politică durabilă. Facilităţile de afaceri ale proprietăţii sunt potrivite pentru orice tip de eveniment corporatist, seminar, întâlnire sau conferinţă. Acest hotel se mândreşte cu faptul că oferă o gamă variată de facilităţi de luat masa, unde oaspeţii pot savura specialităţi culinare delicioase. Oferta culinară a proprietăţii are reputaţia de a se bucura de o bucătărie excelentă şi de un serviciu de primă clasă. O taxă poate fi percepută pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Grand Hotel Roi Rene Aix-En-Provence Centre 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Aix En Provence?

1. Provence (Marsilia, Franta)

20 km

2. Caumont (Avignon, Franta)

60 km

3. Hyeres (Toulon, Franta)

74 km

4. Garons (Nimes, Franta)

86 km

5. La Mole (Saint Tropez, Franta)

89 km

Care sunt conditiile de intrare in Franta?