Grand Hotel Admiral Palace din Siena

VIALE UMBRIA, 2

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Grand Hotel Admiral Palace.

Detalii cazare

Acest hotel confortabil se află în Chianciano Terme. Hotelul cuprinde un total de 111 dormitoare confortabile. Hotelul a fost construit în anul 2007. Conexiunea Wi-Fi la internet este disponibilă pentru un plus de confort şi comoditate. Recepţia oferă servicii 24 de ore. Din nefericire, nu există camere în care oaspeții care stau la această proprietate să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. Oaspeţii cu mobilitate redusă se pot caza la Grand Hotel Admiral Palace, care dispune de o serie de camere de oaspeți recomandate persoanelor cu dizabilităţi. Călătorii care sosesc cu maşina vor aprecia parcarea disponibilă la Grand Hotel Admiral Palace. Cei care doresc să se deconecteze de la rutină pot folosi facilităţile de întreţinere şi relaxare puse la dispoziţie de proprietate. O taxă poate fi percepută pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Grand Hotel Admiral Palace 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Ce poti vizita si face in statiunea Siena 2023?

Obiective turistice Siena

Localitatea Florenta

Florenta

Regiunea Emilia Romagna

Shopping la San Marino

Localitatea Venetia

Veneţia cu barca

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Siena?

1. Ampugnano (Siena, Italia)

51 km

2. Sant Egidio (Perugia, Italia)

55 km

3. Corrado Baccarini (Grosseto, Franta)

67 km

4. Peretola (Florenta, Italia)

96 km

Care sunt conditiile de intrare in Italia?