Grand Fiesta Americana Puebla Angelopolis din Puebla

Calle Osa Mayor Número 2507, Col. Reserva Territorial Atlixcayot, Puebla

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Grand Fiesta Americana Puebla Angelopolis.

Detalii cazare

Acest hotel luxos este situat în Puebla. Cuibărit la 6. 0 kilometru(i) de centrul orașului, hotelul asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. La 50 metri, vizitatorii vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Vizitatorii vor găsi aeroportul la 37. 0 kilometru(i). Un total de 168 unități de cazare sunt disponibile pentru confortul oaspeţilor. Anul construcţiei acestei proprietăţi este 2016. Mai mult, în incintă este disponibilă o conexiune wireless la internet. Vizitatorii sunt întâmpinaţi în foaierul cu servicii de recepţie 24h din 24h. Această unitate de cazare nu oferă paturi suplimentare la cerere. Aceasta este o unitate de cazare care asigură accesul cu scaune cu rotile şi include o serie de facilităţi recomandate persoanelor cu dizabilităţi, cuprinzând un număr total de 2 unităţi de cazare recomandate persoanelor cu dizabilităţi. Oaspeţii care sosesc cu maşina îşi pot lăsa vehiculul în spaţiul de parcare al unităţii de cazare.  Această reşedinţă este loială practicilor ecologice. Mai multe facilităţi de conferinţă sunt puse la dispoziţia călătorilor de afaceri pentru confortul acestora. Clienţii se pot bucura de delicioase opţiuni culinare într-un decor deosebit de plăcut. Hotelul oferă servicii de întreţinere şi relaxare. Opţiunile de divertisment puse la dispoziţie vor impresiona cu siguranţă toţi călătorii. Costuri suplimentare pot fi percepute pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Grand Fiesta Americana Puebla Angelopolis 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Puebla?

1. Huejotsingo (Puebla, Mexic)

21 km

2. Juarez Intl (Mexico City, Mexic)

99 km

Care sunt conditiile de intrare in Mexic?