Grand Fiesta Americana Monterrey Valle din Monterrey

Av. Lazaro Cardenas 2424, Col. Residencial San Agustin, Garza Garcia

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Grand Fiesta Americana Monterrey Valle.

Detalii cazare

Unitatea de cazare este la 6. 0 kilometru(i) de principalele stații de transport public. Vizitatorii vor găsi aeroportul la 35. 0 kilometru(i). Incinta numără 180 camere de oaspeți primitoare. Unitatea de cazare a fost construită în anul 2015. Wi-Fi este disponibil în întreg hotelul. Toți cei care stau în această unitate de cazare se bucură de avantajul recepţiei deschise 24 de ore. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la Grand Fiesta Americana Monterrey Valle. Grand Fiesta Americana Monterrey Valle dispune de spaţii comune care asigură accesul cu scaune cu rotile. Parcarea poate fi utilă celor care sosesc cu maşina. Acest hotel este dedicat respectării practicilor durabile ecologice. Toți oaspeții care stau la această proprietate pot profita de serviciul de transfer la aeroport. Această unitate de cazare dispune de o gamă largă de facilităţi de afaceri pentru a oferi unei călătorii de afaceri combinaţia perfectă între confort şi comoditate. Unele dintre aceste servicii ale Grand Fiesta Americana Monterrey Valle pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Grand Fiesta Americana Monterrey Valle 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Monterrey?

1. General M Escobedo (Monterrey, Mexic)

25 km

2. Saltillo (Saltillo, Mexic)

60 km

Care sunt conditiile de intrare in Mexic?