Grand Fiesta Americana Guadalajara Country Club din Guadalajara

Av. América no. 1551, Col. Providencia

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Grand Fiesta Americana Guadalajara Country Club.

Detalii cazare

Acest hotel sofisticat se găsește în Zapopan. Situată la 5. 0 kilometru(i) de centrul orașului, proprietatea permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Incinta numără 208 dormitoare primitoare. Anul construcţiei acestui hotel este 2007. Proprietatea include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în unităţile de cazare. Având în vedere că această proprietate dispune de o recepţie deschisă 24 de ore, oaspeţii sunt mereu bineveniţi. Această proprietate nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullParcarea poate fi utilă celor care sosesc cu maşina. Acestei unităţi de cazare i-a fost acordată certificarea . Grand Fiesta Americana Guadalajara Country Club oferă o gamă variată de facilităţi întreţinere şi relaxare ideale pentru ca toți cei care stau în această unitate de cazare să se poată revigora fizic şi psihic. null Călătorii de afaceri pot profita de facilităţile şi serviciile de afaceri. O taxă poate fi percepută pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Grand Fiesta Americana Guadalajara Country Club 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Guadalajara?

1. Miguel Hidalgo (Guadalajara, Mexic)

21 km

Care sunt conditiile de intrare in Mexic?