Grand Ferdinand din Viena

Schubertring 10-12, Vienna

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Grand Ferdinand.

Detalii cazare

Acest hotel luxos este în Vienna. Poziționată la 1. 1 kilometru(i) de centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Oaspeții se bucură de un acces ușor la mijloacele de transport public. Oaspeții vor găsi aeroportul la 20. 7 kilometru(i). Această proprietate dispune de 188 dormitoare. Această unitate de cazare s-a bucurat de renovare în anul 2015. Grand Ferdinand include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camerele de oaspeţi. Grand Ferdinand oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la Grand Ferdinand. nullCei care stau în această clădire pot profita de parcare. Clienţii pot profita de serviciul de catering oferit de proprietate. Iubitorii de gastronomie vor aprecia opţiunile culinare pline de rafinament, menite să satisfacă gusturile tuturor clienţilor. Grand Ferdinand poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Grand Ferdinand 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Viena?

1. Vienna Intl (Viena, Austria)

15 km

2. M R Stefanik (Bratislava, Slovacia)

60 km

Care sunt conditiile de intrare in Austria?