Grage Jogja din Yogyakarta

Jl. Sosrowijayan 242 '00Malioboro), 242

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Grage Jogja.

Detalii cazare

Opriți-vă la Grage Yogya Hotel să descoperiți minunile din Yogyakarta. Oferind o varietate de servicii și facilități, locul de cazare vă pune la dispoziție toate cele necesare pentru un somn nocturn excelent. La locul de cazare puteți găsi 24-ore room service, WiFi gratuit în toate camerele, securitate 24-ore, staţie încărcare auto electrice, curăţenie zilnică. Camerele de oaspeți confortabile asigură un bun somn nocturn, iar unele camere oferă televizor ecran plat, acces internet (wireless), acces internet wireless (gratuit), aer condiţionat, serviciu trezire dimineața. Accesul la masaj de la locul de cazare va mări satisfacția sejurului dumneavoastră deja excelent. Grage Yogya Hotel combină ospitalitatea caldă cu o ambianță plăcută pentru a face sejurul dumneavoastră în Yogyakarta de neuitat.

Nume cazare de la furnizor: Grage Jogja 2**

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Yogyakarta?

1. Adisutjipto (Yogyakarta, Indonezia)

7 km

2. Adi Sumarmo (Solo City, Indonezia)

52 km

3. Achmad Uani (Semarang, Indonezia)

89 km

Care sunt conditiile de intrare in Indonezia?