Gr8 Hotel Oosterhout din Breda

Beneluxweg, 1

fara imagine

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Gr8 Hotel Oosterhout.

Detalii cazare

Această proprietate fermecătoare este situată ideal, la marginea orașului Oosterhout. Hotelul se află la doar 10 minute de mers cu mașina de Breda. Oaspeții pot explora atracțiile populare pe care le are de oferit zona, inclusiv Parcul național De Loonse en Drunense Duninen, Muzeul Tilburg's De Pont și Efteling. Această clădire minunată se bucură de un design fermecător. Camerele sunt dotate cu mobilier din lemn de culoare deschisă, și oferă un cadru liniștit în care oaspeții pot lucra sau se pot odihni în deplin confort. Somptuoase feluri de mâncare internaționale pot fi savurate în decorul relaxant al restaurantelor. Proprietatea dispune, de asemenea, de un bar, unde oaspeții se pot relaxa în fața unei băuturi revigorante.

Nume cazare de la furnizor: Gr8 Hotel Oosterhout 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Breda?

1. Eindhoven (Eindhoven, Olanda)

40 km

2. Rotterdam (Rotterdam, Olanda)

46 km

3. International (Antwerp, Belgia)

56 km

4. Schiphol Airport (Amsterdam, Olanda)

75 km

5. Brussels Airport (Bruxelles, Belgia)

85 km

6. Weeze Airport (Dusseldorf, Germania)

88 km

Care sunt conditiile de intrare in Olanda?