Golf Course Hotel din Kampala

Plot 64-86, Yusuf Lule Road, P. O. Box 22774, Kampala

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Golf Course Hotel.

Detalii cazare

Acest hotel fermecător este localizat în Kampala. Cele 115 unități de cazare primitoare oferă un spaţiu perfect pentru relaxarea de la sfârşitul zilei. Oaspeţii pot profita de conexiunea Wi-Fi peste tot în incintă. Golf Course Hotel oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. Această reşedinţă nu oferă paturi suplimentare la cerere. Spaţiile comune ale incintei sunt recomandate persoanelor cu dizabilităţi. Proprietatea dispune, de asemenea, de o cameră recomandată persoanelor cu dizabilităţi. Mai mult, o parcare este disponibilă în incintă pentru un plus de confort al oaspeţilor.  Un serviciu de transfer este disponibil pentru comoditatea oaspeţilor. Facilităţile de conferinţă sunt incluse în această proprietate. Toți oaspeții care stau la această proprietate se pot destinde şi revigora în cadrul facilităţilor de relaxare puse la dispoziţie aici. O taxă poate fi percepută pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Golf Course Hotel 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Kampala?

1. Entebbe (Entebbe, Uganda)

34 km

Care sunt conditiile de intrare in Uganda?