Golden Tulip Alkmaar din Amsterdam

.

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Golden Tulip Alkmaar.

Detalii cazare

Acest hotel dispune de 76 unităţi de cazare. Cei care stau la acest hotel pot rămâne la curent cu noutăţile graţie accesului Wi-Fi. Clienţii pot contacta recepţia în orice moment al zilei. Hotel Alkmaar dispune de spaţii comune care asigură accesul cu scaune cu rotile. Există o parcare. Această unitate de cazare este loială practicilor ecologice. Clienţii se vor delecta cu mâncărurile servite în diferitele opţiuni gastronomice ale unităţii de cazare. Hotel Alkmaar oferă o gamă variată de facilităţi întreţinere şi relaxare ideale pentru ca oaspeţii să se poată revigora fizic şi psihic. Acest hotel dispune de o gamă largă de facilităţi de afaceri pentru a oferi unei călătorii de afaceri combinaţia perfectă între confort şi comoditate. Costuri suplimentare pot fi percepute pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Hotel Alkmaar 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Amsterdam?

1. Schiphol Airport (Amsterdam, Olanda)

34 km

2. Rotterdam (Rotterdam, Olanda)

76 km

Care sunt conditiile de intrare in Olanda?