Golden Sands Beachfront Apartment Resort din Cairns

12-14 Deauville Close, dic-14

fara imagine

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Golden Sands Beachfront Apartment Resort.

Detalii cazare

Alegeți-vă un sediu central în Cairns, Golden Sands Beachfront Apartment Resort vă pune la dispoziție toate reperele importante ce poate oferi acest oraș, doar imediat după ce ați ieșit din clădire. Atât călători de afaceri cum și turiști se pot bucura de facilitățile și serviciile acestui hotel. Folosiți cu curaj facilitățile hotelului, cum ar fi WiFi gratuit în toate camerele, securitate 24-ore, aparat fax, xerox, închiriere modem wi-fi portabil. Concepute pentru confort, unele camere de oaspeți oferă televizor ecran plat, acces internet (wireless), acces internet wireless (gratuit), camere nefumători, aer condiţionat pentru a asigura o noapte liniștită. Bucurați-vă de facilitățile de recreere ale hotelului care includ windsurfing, lecţii de surf, cadă fierbinte, teren de golf (maxim la 3 km), piscină exterioară, înainte de a vă retrage în camera dvs. pentru bine meritata odihnă. Descoperiți totul ce vă poate oferi orașul Cairns, prin alegerea pentru punct de pornire acest hotel: Golden Sands Beachfront Apartment Resort.

Nume cazare de la furnizor: Golden Sands Beachfront Apartment Resort 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Cairns?

1. Cairns (Cairns, Australia)

7 km

2. Mareeba (Mareeba, Australia)

42 km

3. Innisfail (Innisfail, Australia)

88 km

Care sunt conditiile de intrare in Australia?