Golden Palace Hotel din Almaty

TripAdvisor, nota 3.0

ul. Baitursynova 54, Almaty

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Golden Palace Hotel.

Detalii cazare

Acest hotel fermecător se găsește în Almaty. Poziționat la 1000 metri de centrul orașului, hotelul asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Proprietatea este la 1. 2 kilometru(i) de principalele zone de distracție. Călătorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 11. 3 kilometru(i) de proprietate. Proprietatea se află la 15. 0 kilometru(i) de pârtii. Vizitatorii se bucură de un acces ușor la mijloacele de transport public. Călătorii vor găsi aeroportul la 13. 0 kilometru(i). Un total de 42 camere sunt disponibile pentru confortul oaspeţilor. Această proprietate a fost complet recondiţionată în anul 2015. Cei care stau la această proprietate pot rămâne la curent cu noutăţile graţie accesului Wi-Fi. Recepţia este deschisă pe durata întregii zile. Paturile suplimentare nu sunt disponibile în această unitate de cazare. Facilităţi de parcare sunt puse la dispoziţia oaspeţilor.  Toți cei care stau în această unitate de cazare pot apela la serviciul de transfer la aeroport. Proprietatea poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Golden Palace 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Almaty?

1. International (Almaty, Kazakhstan)

12 km

Care sunt conditiile de intrare in Kazakhstan?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp