Gm Serviced Apartment din Bangkok

47 Sukhumvit Road, Sukhumvit 20, Bangkok

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Gm Serviced Apartment.

Detalii cazare

Alegeți-vă un sediu central în Bangkok, GM Serviced Apartment vă pune la dispoziție toate reperele importante ce poate oferi acest oraș, doar imediat după ce ați ieșit din clădire. Hotelul vă oferă o gamă largă de facilități pentru a vă asigura că veți avea o ședere plăcută. Personalul vă urează bun venit cu ospitalitate și vă ghidează când sunteți la GM Serviced Apartment. Camerele de oaspeți sunt concepute în așa fel să vă ofere un nivel optim de confort cu un decor ospitalier iar unele oferă dotări plăcute cum ar fi televizor ecran plat, acces internet (wireless), acces internet wireless (gratuit), camere nefumători, aer condiţionat. Atmosfera pacifică a hotelului se extinde și la facilitățile de recreere ale acestuia care sunt sală de yoga, cadă fierbinte, centru de fitness, saună, piscină exterioară. Indiferent de motivele vizitei dvs. în Bangkok, GM Serviced Apartment vă va face să vă simțiți acasă.

Nume cazare de la furnizor: Gm Serviced Apartment 2**

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Bangkok?

1. Suvarnabhumi Intl (Bangkok, Thailanda)

20 km

2. Don Mueang Intl (Bangkok, Thailanda)

21 km

Care sunt conditiile de intrare in Thailanda?