Get Zleep Premium Budget Hotel din Chiang Mai

128 Moo1, Huay Kaew Road, Tambon Chang Phuak, Chiang Mai

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Get Zleep Premium Budget Hotel.

Detalii cazare

Alegeți-vă un sediu central în Chiang Mai, Get Zleep Premium Budget Hotel vă pune la dispoziție toate reperele importante ce poate oferi acest oraș, doar imediat după ce ați ieșit din clădire. Acest loc de cazare oferă o gamă largă de facilităţi pentru a face din sejurul dvs. o experienţă plăcută. WiFi gratuit în toate camerele, securitate 24-ore, magazin de proximitate, curăţenie zilnică, servicii taxi sunt doar câteva dintre facilitățile din ofertă. Camerele de oaspeți sunt concepute în așa fel să vă ofere un nivel optim de confort cu un decor ospitalier iar unele oferă dotări plăcute cum ar fi televizor ecran plat, rack pentru haine, ness gratuit, ceai gratuit, băuturi gratuite întâmpinare. Distracțivă în facilitățile de recreere ale hotelului cum ar fi terenuri tenis, karaoke. Get Zleep Premium Budget Hotel combină ospitalitatea cu o ambianță plăcută pentru a vă face de neuitat sejurul în Chiang Mai.

Nume cazare de la furnizor: Get Zleep Premium Budget Hotel 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Chiang Mai?

1. Chiang Mai Intl (Chiang Mai, Thailanda)

4 km

2. Lampang (Lampang, Thailanda)

82 km

Care sunt conditiile de intrare in Thailanda?