Galaxy Macau din Macau

GALAXY MACAU, COTAI

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Galaxy Macau.

Detalii cazare

Situat într-o locație de prim rang din Macao, Galaxy Macau vă pune la picioare tot ceea ce poate oferi acest oraș. Deținând o listă largă de facilități, oaspeții vor găsi sejurul la acest loc de cazare ca fiind unul confortabil. 24-ore room service, WiFi gratuit în toate camerele, securitate 24-ore, curăţenie zilnică, magazin cadouri/suveniruri sunt dispuse pentru delectarea oaspeților. Fiecare cameră de oaspeți este mobilată elegant și dotată cu echipamente practice. Recuperați-vă după o zi plină în care veți fi explorat orașul în confortul camerei dumneavoastră sau folosiți avantajele oferite de joc de darts, parc acvatic, cadă fierbinte, plajă privată, centru de fitness. Staff prietenos, facilități extraordinare și situarea în apropierea a tot ceea ce poate oferi orașul Macao sunt trei motive întemeiate pentru a alege ca sejurul dumneavoastră să fie la Galaxy Macau.

Nume cazare de la furnizor: Galaxy Macau 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Macau?

1. International (Macau, Macao -Sar Of China-)

2 km

2. Zhuhai Airport (Zhuhai, China)

23 km

3. Hong Kong Intl (Hong Kong, China)

43 km

4. Shenzhen (Shenzhen, China)

61 km