Fullon Taipei East (Taipei Zoo) din Taipei

NO.236, SEC. 3, BEISHEN ROAD

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Fullon Taipei East (Taipei Zoo).

Detalii cazare

Fullon Hotel Taipei, East este convenabil situat în zona populară Districtul Shenkeng. Atât călătorii în scop de afaceri cât și turiștii se pot bucura de facilitățile și serviciile acestui loc de cazare. Facilități cum ar fi 24-ore recepţie, depozitare bagaje, Wi-Fi în zone publice, parcare auto, room service sunt la dispoziția dumneavoastră pentru a vă delecta. Toate camerele sunt concepute și decorate pentru ca oaspeții să se simtă ca acasă, iar unele camere au în dotare televizor ecran plat, covoare, oglindă, papuci, acces internet (wireless). Atmosfera liniștită de la locul de cazare se extinde și la facilitățile de recreere ale acestuia care includ centru de fitness, saună, piscină exterioară, baie cu aburi, karaoke. Descoperiți tot ceea ce orașul Taipei are de oferit alegând Fullon Hotel Taipei, East ca punctul dumneavoastră de pornire.

Nume cazare de la furnizor: Fullon Taipei East (Taipei Zoo) 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Taipei?

1. Song Shan (Taipei, Taiwan)

8 km

2. Taiwan Taoyuan Intl (Taipei, Taiwan)

37 km

Care sunt conditiile de intrare in China?