Fullon Hotel Sanyin din Taipei

63, DASYUE ROAD

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Fullon Hotel Sanyin.

Detalii cazare

Alegeți-vă un sediu central în Taipei, Fullon Sanyin Hotel vă pune la dispoziție toate reperele importante ce poate oferi acest oraș, doar imediat după ce ați ieșit din clădire. Oferind o varietate de servicii și facilități, acest hotel vă furnizează totul să aveți un somn cu o noapte plăcută. WiFi gratuit în toate camerele, 24-ore recepţie, depozitare bagaje, Wi-Fi în zone publice, parcare auto sunt doar câteva dintre facilitățile din ofertă. Camerele de oaspeți sunt concepute în așa fel să vă ofere un nivel optim de confort cu un decor ospitalier iar unele oferă dotări plăcute cum ar fi televizor ecran plat, acces internet (wireless), acces internet wireless (gratuit), camere nefumători, aer condiţionat. Hotelul oferă diferite posibilități de recreere. Personal prietenos, facilități extraordinare și proximitatea la tot ce poate oferi Taipei este un motiv întemeiat de ce să alegeți Fullon Sanyin Hotel pentru sejurul dvs.

Nume cazare de la furnizor: Fullon Hotel Sanyin 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Taipei?

1. Taiwan Taoyuan Intl (Taipei, Taiwan)

20 km

2. Song Shan (Taipei, Taiwan)

22 km

Care sunt conditiile de intrare in China?

in MARTIE continua reducerile pana la 50%