Freedom Hostel din Cracovia

POMORSKA, 2

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Freedom Hostel.

Detalii cazare

Acest hostel agreabil se află în Krakow. Cuibărită la 1. 2 kilometru(i) de centrul orașului, proprietatea asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. La 400 metri, vizitatorii vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Călătorii vor găsi aeroportul la 8. 8 kilometru(i). Freedom Hostel numără un total de 34 camere de oaspeţi. Această reşedinţă a fost renovată complet în anul 2020. Reşedinţa include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camere. Toți oaspeții care stau la această proprietate sunt întâmpinaţi în foaierul cu servicii de recepţie 24h din 24h. Paturile suplimentare nu sunt disponibile în această reşedinţă. Această proprietate are un impact minim asupra mediului, datorită practicilor sale ecologice.

Nume cazare de la furnizor: Freedom Hostel 1*

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Cracovia?

1. John Paul Ii Balice (Cracovia, Polonia)

8 km

2. Pyrzowice (Katowice, Polonia)

74 km

Care sunt conditiile de intrare in Polonia?