Four Seasons din Vartop

VARTOP - Sat de vacanta

Detalii cazare

Localizare: Cu spatele spre o padure din Muntii Apuseni, acest hotel relaxat se afla la 10 minute de mers pe jos de partia de schi Vartop, la 12 km de Cascada Varciorog si la 29 km de soseaua DN76.

Camere:
Din toate camerele hotelului oriunde ai privi in cele patru zari se pot vedea padurile nesfarsite de brad, inceputul vaii Ariesului si izvoarele sale, partiile de ski care definesc domeniul skiabil Vartop, Arieseni aflate in apropierea acestuia. Camerele simple, cu balcoane, ofera televizoare cu ecran plat, acces internet si minifrigidere. Apartamentele ofera in plus canapele extensibile.

Facilitati:
Un centru spa cu o piscina interioara cu jacuzzi si hidromasaj cu apa cristalina de izvor, incalzita la 32 grade si vara o piscina exterioara din dolomita naturala verde si rosie, cu sezlonguri de plaja, o sauna si un salon de masaj relaxant va asteapta dupa o zi de cutreierat muntele.
Restaurantul Four Seasons este un loc minunat si pentru grupuri si familii cu copii, cu vedere la curtea din fata si partia de ski ofera un meniu a la carte, cu accent pe preparatele specifice zonei.
Seasons Club. Unicat prin constructie, este o sala de evenimente multifunctionala, o structura de lemn inconfundabila cu o forma exterioara de corabie si rezonanta interioara de vioara, usor adaptabila, se preteaza la mai multe feluri de evenimente. Toate mesele sunt telescopice, se pot inalta in seri de club sau se pot extinde pana la 8 metri pentru petreceri, nunti si sali de conferinte multinationale


Nume cazare de la furnizor: Hotel Four Seasons (Vartop) 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Lista preturi


Pentru a vizualiza lista de preturi completeaza formularul de mai sus.