Fortuna Boat Hotel din Budapesta

Szent István Park, Alsó rakpart, Szent Istv

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Fortuna Boat Hotel.

Detalii cazare

Situat la 1. 5 kilometru(i) de centrul orașului, hotelul permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Proprietatea se află în apropierea principalelor zone de distracție. La 500 metri, vizitatorii vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Oaspeții vor găsi aeroportul la 20. 0 kilometru(i). Reşedinţa dispune de un total de 42 camere de oaspeți. Această reşedinţă a fost ultima oară renovată în anul 2009. Unitatea de cazare oferă în spaţiile comune conexiune Wi-Fi la internet. Recepţia este deschisă pe durata întregii zile. Există o parcare. Această proprietate este dedicată respectării practicilor durabile ecologice. Toți cei care stau în această unitate de cazare vor aprecia serviciul de transfer la aeroport. Fortuna Boat Hotel dispune de toate serviciile şi facilităţile necesare pentru un eveniment de afaceri reuşit. Costuri suplimentare pot fi percepute pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Fortuna Boat Hotel Budapest 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Ce poti face si ce poti vizita in excursie / vacanta / sejur Budapesta 2023?

Obiective turistice de vizitat intr-un sejur in Budapesta 2023

Localitatea Budapesta

Bastionul Pescarilor

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Budapesta?

1. Liszt Ferenc Intl (Budapesta, Ungaria)

18 km

Care sunt conditiile de intrare in Ungaria?

Profita acum de ofertele Last Minute si rezerva-ti vacanta!