Fiesta Inn Pachuca Gran Patio din Pachuca

Boulevard Luis Donaldo Colosio 2009, Ex-Hacienda de Coscotitlán, Pachuca

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Fiesta Inn Pachuca Gran Patio.

Detalii cazare

Acest hotel fermecător este situat în Pachuca. Această proprietate oferă un total de 156 unităţi de cazare. Cei care stau la acest hotel pot rămâne la curent cu noutăţile graţie accesului Wi-Fi. Pentru confortul oaspeţilor, această unitate de cazare oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la acest hotel. La Fiesta Inn Pachuca Gran Patio există 1 camere de oaspeţi cu acces pentru persoanele cu dizabilităţi. Există o parcare la Fiesta Inn Pachuca Gran Patio. Fiesta Inn Pachuca Gran Patio promovează o politică durabilă. Graţie facilităţilor sale funcţionale de întâlnire, această reşedinţă este locul perfect pentru oaspeţii care călătoresc în interes de serviciu. Unele dintre aceste servicii ale Fiesta Inn Pachuca Gran Patio pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Fiesta Inn Pachuca Gran Patio 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Pachuca?

1. Juarez Intl (Mexico City, Mexic)

80 km

Care sunt conditiile de intrare in Mexic?