Fiesta Americana Hacienda Galindo Resort And Spa din Queretaro

CARRETERA AMEALCO - GALINDO KM 5.5

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Fiesta Americana Hacienda Galindo Resort And Spa.

Detalii cazare

Oaspeții vor găsi aeroportul la 27. 0 kilometru(i). Numărul total de unități de cazare este de 168. Fiesta Americana Hacienda Galindo Resort and Spa include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camerele de oaspeţi. Clienţii se vor bucura de recepţia deschisă 24 de ore. Această reşedinţă nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullMai mult, o parcare este disponibilă în incintă pentru un plus de confort al oaspeţilor.  Acesta este un hotel ecologic. Graţie gamei variate de facilităţi de întreţinere, cei care stau la această reşedinţă au posibilitatea să se răsfeţe pe parcursul şederii. Oaspeţii vor aprecia cu siguranţă facilităţile de luat masa ale proprietăţii, unde se servesc variate feluri de mâncare şi băutură. Este imposibil ca cineva să se plictisească la acest hotel graţie opţiunilor de divertisment pe care le are de oferit. Oferta culinară a proprietăţii are reputaţia de a se bucura de o bucătărie excelentă şi de un serviciu de primă clasă. Vizitatorii se vor simţi minunat întrucât vor putea folosi facilităţile sportive şi vor putea profita de activităţile de petrecere a timpului liber oferite la Fiesta Americana Hacienda Galindo Resort and Spa. Unele dintre aceste servicii pot presupune costuri suplimentare.

Nume cazare de la furnizor: Fiesta Americana Hacienda Galindo Resort And Spa 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Queretaro?

1. Queretaro (Queretaro, Mexic)

37 km

Care sunt conditiile de intrare in Mexic?