Ferrovial din Bogota

Carrera 40, 22-59

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Ferrovial.

Detalii cazare

Acest hotel confortabil este situat în Bogota. Cuibărită la 4. 8 kilometru(i) de centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Oaspeții vor aprecia învecinarea proprietății cu principalele zone de distracție. La 1. 2 kilometru(i), oaspeții vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Vizitatorii vor găsi aeroportul la 11. 3 kilometru(i). Numărul total de unități de cazare este de 27. Ferrovial Corferias Hotel include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camerele de oaspeţi. Având în vedere că această reşedinţă dispune de o recepţie deschisă 24 de ore, oaspeţii sunt mereu bineveniţi. Ferrovial Corferias Hotel oferă, pentru comoditatea oaspeţilor, un serviciu de transfer. Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Ferrovial Corferias Hotel 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Bogota?

1. Eldorado (Bogota, Columbia)

9 km

2. La Vanguardia (Villavicencio, Columbia)

73 km

Care sunt conditiile de intrare in Columbia?

Profita acum de ofertele Last Minute si rezerva-ti vacanta!