Falkensteiner Hotel&Spa Iadera din Petrcane

Punta Skala BB, Zadar

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Falkensteiner Hotel&Spa Iadera.

Detalii cazare

Falkensteiner Hotel & Spa Iadera se află in varful peninsulei private Punta Skala, la 12 km de orașul Zadar, și oferă vacante uimitoare intr-o atmosferă relaxantă, intimă și elegantă.

Zona vastă de wellness, fitness si infrumusetare, care are peste 6.000 m², precum și centrul spa Acquapura oferă posibilităti excelente de relaxare. Camerele au zone de relaxare confortabile, precum și multe alte dotări ultramoderne.

Oaspeții pot savura o varietate de preparate regionale, mediteraneene și internaționale. De asemenea, aveți la dispoziție bufete și bucătărie deschisă. Puteți socializa in lounge barul Sotto Voce, cu lounge langă șemineu, lounge de trabucuri și o terasă. Toate barurile și restaurantele de la Falkensteiner Hotel & Spa Iadera servesc o varietate de delicii culinare.

Aeroportul Zadar este situat la 23 km de proprietate.

Nume cazare de la furnizor: Falkensteiner Hotel&Spa Iadera 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Petrcane?

1. Zadar (Zadar, Croatia)

19 km

2. Mali Losinj (Mali Losinj, Croatia)

72 km

Care sunt conditiile de intrare in Croatia?