Falkensteiner Family Hotel Diadora din Petrcane

Punta Skala, Zadar

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Falkensteiner Family Hotel Diadora.

Detalii cazare

Situat în peninsula privată Punta Skala, noul Falkensteiner Family Hotel Diadora oferă privelişti fantastice ale zonei croate a Mării Adriatice din Zadar.
Piscina şi zona de spa oferă o varietate de posibilităţi de relaxare, pe o suprafaţă de peste 3500 m². Se oferă o piscină în aer liber cu un tobogan gigantic.
Restaurantul-bufet de la Family Hotel Diadora are o terasă mare şi staţii de gătit, diverse zone de relaxare, precum şi un restaurant separat pentru copii. Puteţi să savuraţi bucătărie internaţională şi mediteraneană, cu băuturi nealcoolice incluse în meniu.
La sosire, veţi găsi 1 sticlă de apă minerală în cameră, precum şi o geantă de plajă cu halat de baie, prosoape de plajă şi papuci, disponibile pentru întregul sejur. Toate camerele au aer condiţionat, TV prin satelit şi baie privată.
Falky-Land, de aproximativ 1000 m², oferă tot ceea ce şi-ar putea dori copiii cu vârsta între 3 şi 12 ani. Se oferă o zonă de joacă cu grădină pentru copii mici, un cinematograf şi sala Las Vegas, de jocuri mecanice pentru copii.
De asemenea, la hotel se oferă o lume acvatică a copiilor, cu o piscină interioară, un teren de softball şi un impresionant complex cu piscină în aer liber, cu tobogane de apă spectaculoase. Este disponibil un serviciu profesionist de îngrijire a copilului. Alte facilitati: restaurant, bar, recepţie 24 de ore, grădină, terasă, saună, sală de fitness, pescuit, cameră de jocuri, solar, spa & centru de wellness, masaj, teren de joacă pentru copii, tenis de masă, windsurfing, ciclism, baie turcească/baie de aburi, scufundări, snorkelling, piscină interioară, piscină în aer liber.

Nume cazare de la furnizor: Diadora 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Petrcane?

1. Zadar (Zadar, Croatia)

19 km

2. Mali Losinj (Mali Losinj, Croatia)

72 km

Care sunt conditiile de intrare in Croatia?