Falkensteiner Balance Resort Stegersbach din Bad Waltersdorf

Panoramaweg, 1

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Falkensteiner Balance Resort Stegersbach.

Detalii cazare

Acest hotel uimitor se găsește în Bad Blumau. Situată la 5. 0 kilometru(i) de centrul orașului, unitatea de cazare permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Cele 141 camere de oaspeți primitoare oferă un spaţiu perfect pentru relaxarea de la sfârşitul zilei. Ca urmare a atenţiei constante acordate calităţii, această proprietate a fost renovată integral în anul 2009. Wi-Fi este disponibil în întreg hotelul. Recepţia este deschisă 24/7. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la Falkensteiner Balance Rsrt Stegersbach-ADULTS ONLY. nullOaspeţii pot profita de parcare. Toți oaspeții care stau la această proprietate pot ajunge cu uşurinţă la aeroport graţie serviciului de transfer care le este pus la dispoziţie. Vizitatorii vor aprecia cu siguranţă facilităţile de luat masa ale proprietăţii, unde se servesc variate feluri de mâncare şi băutură. Oferta de întreţinere şi relaxare din unitate de cazare asigură servicii de primă clasă de revigorare şi destindere. Graţie facilităţilor sale funcţionale de întâlnire, această unitate de cazare este locul perfect pentru oaspeţii care călătoresc în interes de serviciu. Unele dintre aceste servicii ale Falkensteiner Balance Rsrt Stegersbach-ADULTS ONLY pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Falkensteiner Balance Rsrt Stegersbach-Adults Only 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Bad Waltersdorf?

1. Graz (Graz, Austria)

56 km

2. Edvard Rusjan (Maribor, Slovenia)

84 km

3. Sarmellek (Balaton, Ungaria)

92 km

Care sunt conditiile de intrare in Austria?