Express By Holiday Inn Cardiff Bay din Cardiff

SCHOONER WAY, ATLANTIC WHARF WALES

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Express By Holiday Inn Cardiff Bay.

Detalii cazare

Oaspeții vor găsi numeroase stații de transport public la doar câțiva pași. Clienții vor găsi aeroportul la 15. 0 kilometru(i). Holiday Inn Express Cardiff Bay dispune de un total de 79 camere de oaspeţi. Această unitate de cazare a fost realizată în anul 1998. Hotelul include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în dormitoare. Recepţia este deschisă pe durata întregii zile. nullFacilităţi de parcare sunt puse la dispoziţia oaspeţilor.  Holiday Inn Express Cardiff Bay este loial practicilor durabile ecologice. Graţie facilităţilor sale funcţionale de întâlnire, această proprietate este locul perfect pentru oaspeţii care călătoresc în interes de serviciu. Proprietatea poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Holiday Inn Express Cardiff Bay 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Cardiff?

1. Cardiff (Cardiff, Marea Britanie)

14 km

2. Bristol Intl (Bristol, Marea Britanie)

33 km

3. Swansea (Swansea, Marea Britanie)

63 km

4. Gloucestershire (Gloucester, Marea Britanie)

76 km

5. Exeter (Exeter, Marea Britanie)

83 km

Care sunt conditiile de intrare in Marea Britanie?