Ex Monarca din Santiago de Chile

Avenida Americo Vespucio Norte, 22

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Ex Monarca.

Detalii cazare

Situată la 1000 metri de centrul orașului, unitatea de cazare permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Vizitatorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 300 metru(i) de apartament. Proprietatea se află la 1. 5 kilometru(i) de pârtii. Proprietatea oferă acces ușor înspre principalele stații de transport public ale orașului. Unitatea de cazare se află la 10. 0 kilometru(i) de cea mai apropiată plajă. Vizitatorii vor găsi aeroportul la 1000 metri. Reşedinţa cuprinde un total de 20 camere confortabile. Această reşedinţă a fost ultima oară renovată în anul 2016. Cei care stau la această proprietate pot rămâne la curent cu noutăţile graţie accesului Wi-Fi. Recepţia nu este deschisă non-stop. Paturile suplimentare nu sunt disponibile în această reşedinţă. Mai mult, o parcare este disponibilă în incintă pentru un plus de confort al oaspeţilor.  Cei care stau în această clădire pot apela la serviciul de transfer la aeroport. Ex Monarca poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Ex Monarca 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Santiago de Chile?

1. A Merino Benitez (Santiago de Chile, Chile)

19 km

Care sunt conditiile de intrare in Chile?

Profita acum de ofertele Last Minute si rezerva-ti vacanta!