Eurostars Danube Budapest din Budapesta

Asboth Utca, 9

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Eurostars Danube Budapest.

Detalii cazare

Acest hotel încântător este situat în Budapest. Cuibărit la 200 metri de centrul orașului, hotelul asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Proprietatea se află în apropierea principalelor zone de distracție. Unitatea de cazare oferă acces ușor înspre principalele stații de transport public ale orașului. Oaspeții vor găsi aeroportul la 22. 0 kilometru(i). Eurostars Danube Budapest dispune de un total de 107 unităţi de cazare. Această unitate de cazare a fost ridicată în anul 2015. La Eurostars Danube Budapest sunt disponibile atât conexiuni prin cablu, cât şi wireless. Această proprietate oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. La cerere, toate unitățile de cazare includ pătuţuri pentru copiii mici. nullVizitatorii nu vor fi deranjaţi de durata şederii pentru că această reşedinţă nu acceptă animale de companie. Facilităţi de parcare sunt puse la dispoziţia oaspeţilor.  Toți oaspeții care stau la această proprietate pot ajunge cu uşurinţă la aeroport graţie serviciului de transfer care le este pus la dispoziţie. Toți oaspeții care stau la această proprietate îşi pot răsfăţa papilele gustative la restaurantul de aici. Vizitatorii care călătoresc în interes de serviciu pot folosi facilităţile de întâlnire ale reşedinţei. O taxă poate fi percepută pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Eurostars Danube Budapest 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Ce poti vizita si face in statiunea Budapesta 2023?

Obiective turistice Budapesta

Localitatea Budapesta

Bastionul Pescarilor

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Budapesta?

1. Liszt Ferenc Intl (Budapesta, Ungaria)

17 km

Care sunt conditiile de intrare in Ungaria?