Ensana Thermal Heviz din Heviz

Kossuth Lajos utca, 09-11

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Ensana Thermal Heviz.

Detalii cazare

Acest hotel confortabil se află în Heviz. Cele 210 dormitoare primitoare oferă un spaţiu perfect pentru relaxarea de la sfârşitul zilei. Acest hotel a fost complet recondiţionat în anul 2019. Cei care stau la această reşedinţă pot rămâne la curent cu noutăţile graţie accesului Wi-Fi. Recepţia este deschisă 24/7. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la acest hotel. Mai mult, o parcare este disponibilă în incintă pentru un plus de confort al oaspeţilor.  Această proprietate este loială practicilor ecologice. Călătorii vor aprecia serviciile de întreţinere şi relaxare oferite la Ensana Thermal Heviz. Mai multe facilităţi de conferinţă sunt puse la dispoziţia călătorilor de afaceri pentru confortul acestora. Unele dintre aceste servicii ale Ensana Thermal Heviz pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Ensana Thermal Heviz 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Ce poti vizita si face in statiunea Heviz 2023?

Obiective turistice Heviz

Localitatea Budapesta

Bastionul Pescarilor

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Heviz?

1. Sarmellek (Balaton, Ungaria)

10 km

Care sunt conditiile de intrare in Ungaria?