El Paseo din Maracaibo

AV.1B, SECTOR COTORRERA EL MILAGRO.,, MARACAIBO

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul El Paseo.

Detalii cazare

Acest hotel confortabil este situat în Maracaibo. Cuibărit la 2. 2 kilometru(i) de centrul orașului, hotelul asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Clienții vor găsi aeroportul la 21. 8 kilometru(i). Cele 59 dormitoare primitoare oferă un spaţiu perfect pentru relaxarea de la sfârşitul zilei. Anul construcţiei acestei unităţi de cazare este 1982. Clienţii pot profita de conexiunea Wi-Fi peste tot în incintă. Recepţia oferă servicii 24 de ore. La această unitate de cazare, spaţiile comune sunt accesibile cu scaune cu rotile. Parcarea poate fi utilă celor care sosesc cu maşina. Oaspeţii care stau la acest hotel pot profita de serviciul de transfer care le este pus la dispoziţie. O taxă poate fi percepută pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: El Paseo 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Maracaibo?

1. La Chinita (Maracaibo, Venezuela)

19 km

Care sunt conditiile de intrare in Venezuela?