Ecohabs Tequendama Playa Canaveral Parque Tayrona din Santa Marta

Km 34 Troncal del Caribe

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Ecohabs Tequendama Playa Canaveral Parque Tayrona.

Detalii cazare

Situat în interiorul Parcului Național Tayrona, la 15 minute de intrarea principală din El Zaino, veți găsi cazarea noastră de lux. Dispunem de 14 cabane ecologice, dintre care 4 pentru cupluri și 10 pentru familii și prieteni, cu o vedere unică la mare. Fiecare Ecohab are o baie la primul nivel cu apă caldă, o terasă cu minibar, masă și scaune și hamacuri pentru relaxare și conectare cu natura. Ecohab-urile superioare au pat dublu, ventilator de tavan, TV cu canale DirecTv și vedere spectaculoasă. Ecohab-urile Deluxe sunt mai mari și au posibilitatea de a găzdui până la 4 persoane într-un pat Queen și două paturi de o persoană. Avem 2 jacuzzi, unul cu o vedere spectaculoasă din vârful Tayrona, iar celălalt situat strategic pe plajă pentru a vă bucura de sunetul mării însoțit de odihna placidă pe patul suspendat. Pe această plajă, într-o după-amiază de soare și relaxare, veți găsi și vă veți bucura de gastronomie cu mâncăruri unice pe grătarul BBQ, precum și de servicii de restaurant cu mâncăruri tipice din regiune. Serviciul nostru Wi-Fi funcționează doar în zona recepției și în restaurant. Vă așteptăm pentru a vă alina individual, în cuplu sau în familie. Vă invităm să vă bucurați de o experiență unică, cu mic dejun inclus!

Nume cazare de la furnizor: Ecohabs Tequendama Playa Canaveral Parque Tayrona 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Santa Marta?

1. Simon Bolivar (Santa Marta, Columbia)

38 km

Care sunt conditiile de intrare in Columbia?

Profita acum de ofertele Last Minute si rezerva-ti vacanta!