Dwarikas Hotel din Kathmandu

Battisputali, Kathmandu, Nepal

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Dwarika's Hotel.

Detalii cazare

Dwarika's Hotel este convenabil situat în zona populară Tribhuvan aeroport internaţional. Pentru oaspeții săi locul de cazare oferă o gamă largă de servicii și dotări proiectate să vă asigure confort și comoditate. 24-ore room service, curăţenie zilnică, 24-ore recepţie, facilităţi pentru turişti cu handicap, depozitare bagaje sunt pe lista lucrurilor de care oaspeții se pot bucura. Toate camerele sunt concepute și decorate pentru ca oaspeții să se simtă ca acasă, iar unele camere au în dotare televizor ecran plat, acces internet (wireless), acces internet wireless (gratuit), camere nefumători, aer condiţionat. Bucurați-vă de centru de fitness, saună, piscină exterioară, spa, masaj, înainte de a vă retrage în camera dumneavoastră pentru o binemeritată odihnă. Dwarika's Hotel combină ospitalitatea caldă cu o ambianță plăcută pentru a face sejurul dumneavoastră în Kathmandu de neuitat.

Nume cazare de la furnizor: Dwarika's Hotel 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Kathmandu?

1. Tribhuvan (Kathmandu, Nepal)

1 km

2. Simara (Simara, Nepal)

69 km

3. Ramechhap (Ramechhap, Nepal)

78 km

4. Bharatpur (Bharatpur, Nepal)

89 km

Care sunt conditiile de intrare in Nepal?