Dreams De La Patagonia din Coihaique

Magallanes, 131

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Dreams De La Patagonia.

Detalii cazare

Acest hotel încântător se află în Coyhaique. Situat la 300 metri de centrul orașului, hotelul permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. La 200 metri, vizitatorii vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Dreams De La Patagonia garantează un sejur liniştit, deoarece există numai 6 camere de oaspeţi. Anul construcţiei acestei proprietăţi este 2010. Hotelul include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camerele de oaspeți. Acest hotel oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Paturile suplimentare nu sunt disponibile în această proprietate. Există o parcare. Vizitatorii care călătoresc în interes de serviciu pot folosi facilităţile de întâlnire ale reşedinţei.

Nume cazare de la furnizor: Dreams De La Patagonia 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Coihaique?

1. Ten Vidal (Coyhaique, Chile)

3 km

2. Balmaceda (Balmaceda, Chile)

47 km

Care sunt conditiile de intrare in Chile?

Profita acum de ofertele Last Minute si rezerva-ti vacanta!