Doubletree By Hilton Shah Alam I-City din Kuala Lumpur

i-City Finance Avenue 40000 Shah Alam, Selangor

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Doubletree By Hilton Shah Alam I-City.

Detalii cazare

Acest hotel încântător este situat în Sepang. Această proprietate dispune de 300 camere confortabile. Anul construcţiei acestei unităţi de cazare este 2022. DoubleTree by Hilton Shah Alam i-City include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camerele de oaspeţi. Cei care stau în această clădire se bucură de avantajul recepţiei deschise 24 de ore. Oaspeţii cu mobilitate redusă se pot caza la DoubleTree by Hilton Shah Alam i-City, care dispune de o serie de camere recomandate persoanelor cu dizabilităţi. Călătorii care sosesc cu maşina vor aprecia parcarea disponibilă la DoubleTree by Hilton Shah Alam i-City. DoubleTree by Hilton Shah Alam i-City promovează o politică durabilă. Toți cei care stau în această unitate de cazare pot apela la serviciul de transfer la aeroport. Călătorii de afaceri vor aprecia facilităţile de business disponibile în această proprietate, ideale pentru a găzdui orice tip de eveniment. Salonul de luat masa serveşte feluri de mâncare somptuoase într-o atmosferă plină de eleganţă. Clienţii se pot destinde şi revigora în cadrul facilităţilor de relaxare puse la dispoziţie de această proprietate. Unele dintre aceste servicii ale DoubleTree by Hilton Shah Alam i-City pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Doubletree By Hilton Shah Alam I-City 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Kuala Lumpur?

1. Sultan Abdul Aziz Shah (Kuala Lumpur, Malaezia)

11 km

2. Klia (Kuala Lumpur, Malaezia)

41 km

3. Genting (Genting, Malaezia)

48 km

Care sunt conditiile de intrare in Malaezia?

Profita acum de ofertele Last Minute si rezerva-ti vacanta!