Doubletree By Hilton Iquitos din Iquitos

Jr. Napo, 258

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Doubletree By Hilton Iquitos.

Detalii cazare

Acest hotel luxos este situat în Iquitos. Incinta numără 60 camere de oaspeți primitoare. DoubleTree by Hilton Hotel Iquitos oferă în incinta sa conexiune Wi-Fi la internet. Toți cei care stau în această unitate de cazare pot contacta recepţia în orice moment al zilei. Această proprietate asigură accesul cu scaune cu rotile. Un număr de -1 cameră recomandată persoanelor cu dizabilităţi este disponibilă în incintă. Această unitate de cazare este prietenoasă cu mediul. Salonul de luat masa îi invită pe toți cei care stau în această unitate de cazare să savureze feluri de mâncare delicioase într-o ambianţă elegantă. DoubleTree by Hilton Hotel Iquitos dispune de toate serviciile şi facilităţile necesare pentru un eveniment de afaceri reuşit. Cei care caută pace şi linişte vor găsi opţiunea perfectă de cazare la DoubleTree by Hilton Hotel Iquitos, care oferă variate posibilităţi de întreţinere şi relaxare. O taxă poate fi percepută pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Doubletree By Hilton Hotel Iquitos 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Iquitos?

1. C F Secada (Iquitos, Peru)

7 km

Care sunt conditiile de intrare in Peru?