Dorint Kongresshotel Chemnitz din Chemnitz

Brueckenstrasse, 19

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Dorint Kongresshotel Chemnitz.

Detalii cazare

Situat chiar în centrul orașului, hotelul permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Proprietatea se află la câțiva pași de principalele zone de distracție. La 500 metri, călătorii vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Hotelul dispune de un total de 101 camere. Această reşedinţă a fost ultima oară renovată în anul 2018. Hotelul include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camere. Călătorii se vor bucura de recepţia deschisă 24 de ore. Toți oaspeții care stau la această proprietate pot profita de parcare. Această unitate de cazare durabilă ecologic a obţinut certificarea . Dorint Kongresshotel Chemnitz dispune de o gamă largă de facilităţi de afaceri pentru a oferi unei călătorii de afaceri combinaţia perfectă între confort şi comoditate. Unele dintre aceste servicii pot presupune costuri suplimentare.

Nume cazare de la furnizor: Dorint Kongresshotel Chemnitz 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Chemnitz?

1. Altenburg Nobitz (Altenburg, Germania)

32 km

2. Dresden (Dresden, Germania)

66 km

3. International (Karlovy Vary / Karlsbad, Cehia)

70 km

4. Leipzig (Leipzig, Germania)

80 km

5. Plauen (Hof, Germania)

96 km

Care sunt conditiile de intrare in Germania?