Dorint Hotel Leipzig din Leipzig

Stephanstraße, 6

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Dorint Hotel Leipzig.

Detalii cazare

Acest hotel încântător se află în Leipzig. Situat la 1000 metri de centrul orașului, hotelul permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. La 350 metri, oaspeții vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Clienții vor găsi aeroportul la 14. 0 kilometru(i). Un total de 174 unităţi de cazare sunt disponibile în incintă. Acest hotel a fost realizat în anul 1994. Dorint Hotel Leipzig oferă în incinta sa conexiune Wi-Fi la internet. Dorint Hotel Leipzig oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la acest hotel. nullParcarea poate fi utilă celor care sosesc cu maşina. Dorint Hotel Leipzig este loial practicilor durabile ecologice. Hotelul oferă facilităţi de afaceri. O taxă poate fi percepută pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Dorint Hotel Leipzig 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Leipzig?

1. Leipzig (Leipzig, Germania)

14 km

2. Altenburg Nobitz (Altenburg, Germania)

40 km

3. Cochstedt (Magdeburg, Germania)

87 km

4. Dresden (Dresden, Germania)

98 km

Care sunt conditiile de intrare in Germania?