Dona Urraca Hotel&Spa San Miguel Allende din San Miguel de Allende

HIDALGO 69 COL. CENTRO

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Dona Urraca Hotel&Spa San Miguel Allende.

Detalii cazare

Acest hotel fermecător este în San Miguel de Allende. Poziționată la 300 metri de centrul orașului, proprietatea asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Vizitatorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 3. 0 kilometru(i) de proprietate. Numărul total de camere de oaspeți este de 23. Acest hotel a fost realizat în anul 2005. În plus, accesul Wi-Fi este disponibil în spaţiile comune ale proprietăţii. Pentru confortul oaspeţilor, Doña Urraca Hotel & Spa San Miguel Allende oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Doña Urraca Hotel & Spa San Miguel Allende oferă o gamă variată de facilităţi întreţinere şi relaxare ideale pentru ca toți oaspeții care stau la această proprietate să se poată revigora fizic şi psihic. Doña Urraca Hotel & Spa San Miguel Allende poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Dona Urraca Hotel&Spa San Miguel Allende 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de San Miguel de Allende?

1. Queretaro (Queretaro, Mexic)

50 km

2. Guanajuato Del Bajio (Leon, Mexic)

76 km

Care sunt conditiile de intrare in Mexic?