Depadansa Hotel Park-Terme Dobrna din Celje

DOBRNA 54, 50

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Depadansa Hotel Park-Terme Dobrna.

Detalii cazare

Situată la 150 metri de centrul orașului, unitatea de cazare permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Principalele zone de distracție se află în apropiere de unitatea de cazare. La 20 metri, oaspeții vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Un total de 45 unităţi de cazare sunt disponibile la Hotel Švicarija pentru confortul oaspeţilor. Mai mult, în spaţiile comune se poate utiliza conexiunea wireless la internet. Recepţia este deschisă 24/7. Călătorii care sosesc cu maşina vor aprecia parcarea disponibilă la Hotel Švicarija. Hotel Švicarija promovează o politică durabilă. Clienţii vor fi încântaţi de felurile de mâncare delicioase oferite în unitate de cazare. Unitatea de cazare poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Hotel Svicarija 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Celje?

1. Edvard Rusjan (Maribor, Slovenia)

38 km

2. Joze Pucnik (Ljublijana, Slovenia)

60 km

3. Graz (Graz, Austria)

74 km

4. Klagenfurt (Klagenfurt, Austria)

76 km

5. Pleso (Zagreb, Croatia)

92 km

Care sunt conditiile de intrare in Slovenia?