Delta Hotels Regina din Regina

1919 SASKACHEWAN DRIVE

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Delta Hotels Regina.

Detalii cazare

Acest hotel confortabil este localizat în Regina. Oaspeții vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 4. 0 kilometru(i) de unitatea de cazare. Legăturile de transport public sunt la doar câțiva pași distanță. Unitatea de cazare se află la 54 metri de cea mai apropiată plajă. Oaspeții vor găsi aeroportul la 4 metri. Cele 274 camere de oaspeți primitoare oferă un spaţiu perfect pentru relaxarea de la sfârşitul zilei. Această proprietate a fost complet recondiţionată în anul 2009. Mai mult, în incintă este disponibilă o conexiune wireless la internet. Această reşedinţă oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Din nefericire, nu există unităţi de cazare în care călătorii să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. nullAceastă unitate de cazare este prietenoasă cu mediul. Călătorii vor fi încântaţi de mesele servite în proprietate. Oaspeţii pot profita de oportunitatea de a gusta felurile de mâncare servite în cadrul facilităţilor de luat masa ale proprietăţii.

Nume cazare de la furnizor: Delta Hotels By Marriott Regina 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Regina?

1. Regina (Regina, Canada)

3 km

Care sunt conditiile de intrare in Canada?