Del Paseo din Campeche

CALLE 8 COLONIA SAN ROMAN, 215

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Del Paseo.

Detalii cazare

Acest hotel fermecător este localizat în Campeche. Poziționată la 100 metri de centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Oaspeții vor aprecia învecinarea proprietății cu principalele zone de distracție. Unitatea de cazare se află la 9. 0 kilometru(i) de cea mai apropiată plajă. Un total de 48 dormitoare sunt disponibile la Del Paseo pentru confortul oaspeţilor. Del Paseo include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camerele de oaspeţi. Recepţia este deschisă 24/7. Parcarea poate fi utilă celor care sosesc cu maşina. Vizitatorii care călătoresc în interes de serviciu pot folosi facilităţile de întâlnire ale reşedinţei. O taxă poate fi percepută pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Del Paseo 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Campeche?

1. Campeche Intl (Campeche, Mexic)

5 km

Care sunt conditiile de intrare in Mexic?