Days Inn&Suites By Wyndham Yellowknife din Yellowknife

BOX 250 4401 50TH AVENUE

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Days Inn&Suites By Wyndham Yellowknife.

Detalii cazare

Acest hotel confortabil este localizat în Yellowknife. Clienții vor găsi aeroportul la 5. 0 kilometru(i). Un total de 79 camere sunt disponibile la Nova Inn Yellowknife pentru confortul oaspeţilor. Acest hotel a fost ultima oară renovat în anul 2011. Proprietatea oferă conexiune Wi-Fi la internet în incintă. Toți cei care stau în această unitate de cazare pot contacta recepţia în orice moment al zilei. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la Nova Inn Yellowknife. Parcarea poate fi utilă celor care sosesc cu maşina. Această reşedinţă durabilă ecologic a obţinut certificarea . Reşedinţa dispune de propriile sale facilităţi de afaceri, potrivite pentru activităţi de seminar, training sau întâlniri de orice tip. O taxă poate fi percepută pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Nova Inn Yellowknife 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Yellowknife?

1. Yellowknife (Yellowknife, Canada)

4 km

Care sunt conditiile de intrare in Canada?