ClickCease

Danubius Hotel Flamenco din Budapesta

Budapesta, Ungaria, Ungaria

fara imagine

Destinatie si vreme

Detalii cazare

Nume cazare de la furnizor: Danubius Hotel Flamenco 4****

Hotelul Danubius Flamenco este situat pe dealurile din zona Buda, într-un parc liniştit unde se găseşte şi un mic lac. Oaspeţii pot beneficia gratuit de centrul de wellness şi fitness cu piscină interioară al proprietăţii. Accesul la internet Wi-Fi este disponibil gratuit în toate zonele.

În centrul oraşului Budapesta se poate ajunge cu uşurinţă cu mijloacele de transport public.

Toate camerele sunt dotate cu aer condiţionat şi TV prin satelit.

Cafeneaua Columbus serveşte mese uşoare, produse de patiserie, precum şi ceai şi cafea, iar la barul din hol este disponibilă o gamă largă de cocktailuri, lichioruri, sortimente de bere şi băuturi răcoritoare, iar oaspeţii pot asculta după-amiaza muzică de pian live.

La restaurant şi pe terasa de vară sunt servite mâncăruri rafinate din bucătăria maghiară şi internaţională, delicatese dulci şi preparate uşoare şi sănătoase. Este un hotel elegant , situat in zona centrală din  Buda, la doar cateva minute de DOWN-TOWN cu transport in comun.

Cina Festivă in noaptea de Revelion va fi in restaurantul hotelului.Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.